By Iris Beautysalon   Elegance In Every Way.
 


Nagelstudio Hellevoetsluis: voor de mooiste Acrylnagels


Nagelstudio hellevoetsluis

In mijn nagelstudio help ik al meerdere jaren tevreden klanten uit Hellevoetsluis en Spijkenisse met het zetten van Acrylnagels. U gaat met een goed gevoel en mooie nagels weer naar huis. U bent van harte welkom in mijn studio. Maak direct een afspraak via het formulier hieronder of per telefoon,

Wat zijn Acrylnagels ?

Nagels verlengen of verstevigen kan met acryl. Acryl bestaat uit 2 delen, namelijk poeder en vloeistof. Door deze 2 bestandsdelen met elkaar te mengen vormt er een bolletje wat gemodelleerd kan worden op de natuurlijke nagel. 

De verlenging kan met tips of met sjablonen. Een korte of lange verlenging met een recht of rond model. Er zijn een tal van mogelijkheden. De meeste vrouwen laten eerst een French manicure aanbrengen. In mijn nagelstudio gebruik ik verschillende technieken.

Verschillende stijlen Acrylnagels

Na een paar keer begint dit wellicht te vervelen of wilt u wat anders. U kunt dan bijvoorbeeld voor glitters, bloemetjes of streepjes kiezen. In de Nagelstudio in Hellevoetsluis heb ik ter inspiratie altijd voorbeelden voor u klaarliggen. 


acrylnagels
acrylnagels
acryl123
acryl123
acryl 5
acryl 5
acryl 1_1
acryl 1_1


 

 

Voor de mooiste Acrylnagels van hellevoetsluis bent u welkom in mijn Nagelstudio. Ik help u graag. 

Boek hier uw afspraak 


 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info