By Iris Beautysalon   Elegance In Every Way.
 


By Iris, Beauty en Schoonheidssalon Hellevoetsluis 

Ik ben Iris van 't Zant. Ik ben 31 jaar en trotse moeder van twee prachtige kinderen. In 2014 heb ik me gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions en acrylnagels. Dit doe ik elke dag met veel passie en plezier. 

Lange tijd heb ik gedroomd van een eigen schoonheidssalon. Sinds Januari 2019 ben ik met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen als zelfstandige, met mijn eigen salon begonnen. Nu, ruim 3 jaar verder help ik in mijn schoonheidssalon tevreden klanten uit Hoogvliet , Spijkenisse , Rozenburg en Hellevoetsluis. 

Wimpers, Wenkbrauwen, Nagels en meer

U kunt bij By Iris Schoonheidssalon terecht voor onder andere : wimperextensions, Henna brows , verven/epileren wenkbrauwen, acrylnagels, Gellak en meer. 

In mijn schoonheidssalon in Hellevoetsluis bied ik verschillende behandelingen aan voor Wimpers, Wenkbrauwen, Nagels en diverse gezichtsbehandelingen. Eventjes lekker eruit en u komt volledig verzorgt en ontspannen weer thuis. 

Op de website vind u meer informatie over de verschillende behandelingen die ik geef. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met mij op via het contactformulier. Ik help u graag!

Ook kunt u mij direct bereiken op tel: 0681942555 , byirisbeautysalon@gmail.com

 https://https://beautysalon-by-iris.salonized.com/reviews 

 

 

 

 


E-mailen
Bellen
Map
Info